Tuffa brudar!!



Så här tuffa blev tjejerna i sina nya solglasögon och solhattar. Äntligen verkar sommaren vara här!!

New York top

Ibland har man inget att ha på sig!! Tyget till denna top är ett traderafynd som har varit liggande i en låda ett tag. Mönstret är ett egenkostruerat mönster, avritat av en annan top som redan finns i garderoben, dock med vissa ändringar.

                                                            

Fotot är inte det bästa men man ser ungefär hur den ser ut i alla fall=)Motivet på tyget är från New York med broar, skyskrapor och "streets".

4-års present till dagiskompisen

Nu är det länge sen jag skrev nåt igen men så kommer det nog att vara med denna blogg. I bland blir det mer skrivet och ibland mindre. Men det händer saker hela tiden här hemma..... I går hade en dagiskompis kalas. Jag tror dock att hon fyller år runt midsommar. Eftersom min tjej är galen i hattar och väskor så tänkte jag att hennes kompis säkert oxå är det=) Sagt och gjort...jag sydde denna hatt och väska till henne i present. Jag tror (och hoppas) att den blev uppskattad!



 

Kompisen fick även såpbubblor och klistermärken av oss. Sen bjöd hon på gott fika bestående av bullar, chokladbollar och marängswisch. Mums!! Därefter var det fri lek och fiskdamm. Mycket trevligt!


Kanske börjar det lossna lite=)

Nu har jag fixat och trixat i snart tre dygn (nåja nästan i alla fall) och tro det eller ej men det börjar lossna lite med alla oförståeliga koder. Jag är fortfarande inte helt nöjd med designen men det blir "bättre och bättre dag för dag" och det känns skönt att veta att man inte är helt hopplös i alla fall=)

Priser

Om ni hittar något ni gillar får ni gärna höra av er. Jag syr även saker på beställning efter egna önskemål.
Tänkte skriva ner mina ungefärliga priser på det jag syr så ni har något att referera till=)

(Detta inlägg ska egentligen ligga ute i marginalen men eftersom jag inte lyckas få till det just nu så får det bli så här i stället).


Mössor
 
Köp en för 95kr eller två för 170kr

Solhatt
 
120 kr/st

Pannband (ingen bild ännu, ska fixa det)
50 kr/st

"Dagiskasse"
 
Stor 170 kr                 Liten 140 kr

Tetranessesär

Minsta storlek 60 kr (15x30cm)
Ökar med 10 kr /storlek

Detta är bara ett litet urval. Har ni egna ideer på saker ni vill ha så är det bara att höra av sig så får vi se vad vi kan hitta på=). Jag kommer fortlöpande att lägga ut saker som jag syr så håll koll!

Maila mig gärna på [email protected] eller ring 0736-552359


Födelsedagspresenter till kusinerna

För ett par veckor sedan fyllde tjejernas kusiner sju respektive fem år. Vad passar bättre då än två små väskor som man kan bära med sig överallt? Perfekt att ta med till stranden med lilla baddräkten i eller att plocka blommor eller samla skatter i.



Jag sydde också en större till mig. Perfekt som "Dagiskasse" att släpa kläder i fram och tillbaka till förskolan.



Mönstret kommer från början från "Knåpmodern" men jag har ändrat det lite.

Snart är sommaren här (hoppas jag)!!

Här kommer några bilder på mitt senaste projekt.....SOLHATTAR. Det är två olika modeller. En med "helskärm" runt om och en lite mer "gammeldags" med "halvskärm".


 
"Helskärmshatten"

"Halvskärmshatten"

De är roliga och lätta att sy. Det kommer säkerligen att bli fler innan sommaren är slut.

God Morgon kära vänner!

I går kväll fick jag psykbryt på alla datakoder till denna blogg. Jag fattar verkligen ingenting! Jag bad om hjälp hos min systemutvecklare till sambo men han hade varken tid eller lust att hjälpa till. Han håller på för mkt på dagarna och nu var det ju kväll och roligare att titta på tv=)). Satt och knåpade ett bra tag och lyckades till slut få till det litegrann i alla fall. Men.....jag har lyckats "tappa bort" hela överskriften mm. Nu står mitt hopp till min underbara kollega Kathleen som ska försöka få till det. Tills dess får ni hålla tillgodo med denna väldigt rosa sida.

Strul strul och åter strul!!

Länge sen jag skrev något igen. I dag har jag försökt fixa till bloggen lite men det gick inget vidare.....som ni nog kan se. Jag får se om jag får till det lite senare. Min kära arbetskamrat Kathleen får nog komma till undsättning=))
Please! Help me!! Jag är verkligen ingen fena på att hålla på med datakoder. Får se om jag lyckas på egen hand. Tills vidare får ni stå ut med att det ser lite tokigt ut.

RSS 2.0