Utökat sortiment:))

Idag fick jag en förfrågan om jag kunde sy pannband. "Jag vet inte" svarade jag men tänkte "Hur svårt kan det va?" Sagt och gjort....hem för att börja knåpa lite. Jag sydde ett som jag fick lov att kassera, det blev väldigt "knöligt" i sömmen. Därefter sydde jag ett till som blev något bättre men inte helt bra. Tredje gången gillt....vi får se om "beställaren" blir nöjd. Om inte så är det bara att börja om igen.
Bilder kommer senare.

Nya mösstyger!

Nu har de äntligen kommit! Vaddå undrar du kanske? Mina nya mösstyger såklart! Många härliga färger och mönster.

Kolla gärna om det finns något som tilltalar dig. Hör gärna av dig om du är sugen på en unik mössa som bara finns i några få exemplar. Jag syr och tar emot beställningar i mån av tid men räkna med max 2 veckors leveranstid (oftast går det fortare).

Nytt sömnadsobjekt

Vad tycker ni om denna? En liten tetraneccesär för allt "småplock" som man har i handväskan. 

Sydd efter ett mönster från IcaKuriren.


Favoritmössan på


"Lilltjejen" med sin favoritmössa

Så här ser mössmodellen ut när man har den på sig. Finns i alla storlekar från baby till vuxen. Kostar 95 kr/st eller köp två för 170 kr. Jag tar emot beställningar efter egna önskemål=)

Tyger

Jag tänkte att ni skulle få se några av mina tyger. Många av dem är köpta från min favoritsida "Stoff och stil" men även från en del andra hemsidor. En del är inropade på Tradera och en del är loppisfynd.
Titta och njut!

Detta är bara ett axplock! Fler bilder kommer inom kort. Jag väntar med spänning på paketleveranser (innehållande tyg) nästa vecka. Jag älskar verkligen tyger med färg och roliga mönster. Hojta gärna om ni hittar något ni gillar!

Mössor i långa rader

Jag lovade att ni skulle få se bilder på några av mina hemsydda mössor Här kommer de....



.

Jag har många tyger att välja bland så detta är bara ett litet axplock. Eftersom det bor två tjejer hemma hos mig så finns det mest "tjejtyger" men ett och annat "pojktyg" har jag också lyckats samla på mig.

Om någon skulle vara intresserad av en hemsydd mössa så är det bara att höra av sig till mig. Jag tar emot beställningar i mån av tid.

Oj vad tiden går....

Oj ,oj ,oj vad länge sen jag skrev nåt. Tiden bara flyger förbi. Det har hänt en del sen sist, främst på sömnadsfronten. LCHF-dieten är nerlagd, bara att inse att man ska äta allsidigt och röra sig mer för att bli av med kilona=)

Sömnadsfronten ja, här händer det grejer. Jag har börjat att sy barn (och vuxen)-mössor i alla möjliga färger och former. Det verkar vara väldigt poppis och betällningar har börjat komma in. Jättekul tycker jag! Bilder på tyger och färdiga mössor kommer inom kort.

Nu är det dags att fara iväg på påskmiddag hos svärföräldrarna. See you soon!

RSS 2.0