Första tygleveransen av höstens mösstyger har anlänt=)

Här kommer bilder av de första tygerna. Jag väntar ytterligare en leverans inom någon vecka. Tills dess får ni hålla tillgodo med bilder på de tyger som jag fick idag=). Dessa tyger kommer från Stoff och stil.


Svart bakgrund med vita elefanter


Ljus mintgrön bakgrund med robotar i grönt, orange och lime (coolt killtyg!)


Svart botten med mörklila igelkottar ("kottarna" är lite mörkare i verkligheten)


Svart botten med vita ringar


Beige botten med bruna igelkottar


Velour/plyschtyg med brun botten och blommor i lime och plommonfärg


Velour/plyschtyg med svart botten och vita kameler


Om du klickar på bilden så visas den i större storlek


Beställ gärna en mössa eller två!

Mössäsongen är i full gång igen och nya tyger beställda.

Ja.... mössor behövs alltid och man kan aldrig få för många :)

Köp en för 95 kr eller två för 170 kr!!

Tygsajterna svämmar över av nya roliga, coola och häftiga tyger. Jag vill ha!! Tyvärr kan man ju inte köpa alla men några har ändå beställts och är på väg hit vilken dag som helst. Väntar med spänning........

Nyfiken?? Kolla in på stoff och stil och på jnydesign så kan du se några av tygerna och försöka gissa vilka jag föll för:)

Bilder kommer så snart jag mottagit leveransen.

Borttappad leverans.....

I veckan hände nåt tråkigt. Jag sydde en mössa till en tjej som hade gjort en beställning. Hon betalade in pengar på mitt konto enligt överenskommelse och mössan skickades iväg som ett brev. Efter några dagar får jag ett mejl från tjejen som säger att hon inte fått någon mössa. Mycket konstigt eftersom det bara brukar ta en, max två dagar innan leveransen anländer till mottagaren. Posten kan inte göra något åt saken eftersom brevet inte var rekomenderat. Så i fortsättningen så tar jag inget ansvar för postens slarv!! Om du beställer av mig får du själv välja hur paketet/brevet ska levereras. Jag skickar gärna rekomenderat men då mot en högre fraktkostnad.
Detta var första (och förhoppningsvis den sista) gången som detta hände mig och då har jag ändå levererat en hel del saker med posten tidigare.
Jag håller tummarna för att det inte upprepas.



Ridläger på Stora Ekeby

Min stora tjej har gått på sitt första ridläger i sommar. Det var ett tvådagarsläger på Stora Ekeby ridskola utanför Strömsholm. Hon blev tilldelad hästen Alladin tillsammans med en äldre tjej som hette Scarlet. Det fungerade verkligen jättebra!! De skötte och pysslade tillsammans med en hjälpledare som hette Elin och var jätteduktig!
Tjejerna fick rida två pass var/dag samt att det var en hel del annat kul som hände också........bla bad, lek och kel med kaninerna.
Min tjej var trött men övelycklig efter dessa dagar och till hösten ska haon börja rida i Champinjongruppen på lördagarna.


Lycklig tjej tillsammans med hästen Alladin
(ursäkta bildkvalitén, det är INTE ni som ser dåligt utan fotografen som inte kan hålla stilla kameran:))


Hela ridlägergänget poserar på trappan

Hopplöst ouppdaterad!

Hej allla semesterfirare och arbetsmyror!

Nu har jag bara en vecka kvar på semestern för den här gången.....regnet fullkomligt öser ner vilket känns lite tråkigt. Men jag ska inte klaga. Sommaren har varit superbra, första veckorna hade vi strålande sol med mycket badande. Vi har renoverat en del hemma samt varit i väg till Falkenberg en vända. Sen har vi hunnit med Kolmården, Stockholm, ridläger på Stora Ekeby och massor av besök på Ängsö.
Jag har däremot legat ganska lågt med allt syende. Känns inte så inspirerande att sitta inne och sy när solen skiner. Men nu drar ju snart mössässongen igång igen och då hoppas jag på att få fullt upp igen:)

Köp en mössa för 95 kr eller två st för 170 kr!

Det har ändå blivit några saker sydda i sommar. Bilder kommer här:)


Solhatt till min moster


Tetranessäsär till Elins mamma


"Kjol" till diskbänken på Ängsö

Som du märker är det inga saker som jag behåller själv av det jag nyligen sytt. Det känns iof kul att folk gillar det jag gör. Om du har önskemål om något du vill ha sytt är det bara att höra av dig:)

Jag ska försöka att uppdatera oftare framöver......
Tack och adjö...metspö

RSS 2.0