Midsommarafton

I går var det midsommarafton med allt som hör till:jordgubbar, sill, nubbe, dans kring stången, sju sorters blommor och trevligt sällskap.

Vi starade dagen med att plocka en hel massa blommor av olika slag: lupiner, smörblommor, hundkex, blåklockor, midsommarblomster, blåklint och rosor från vår egen rabatt.

                                                         

Därefter var det dags för sillunch med tre sorters sill; senapssill, skärgårdssill och vanlig matjesill. Barnen åt köttbullar och potatis. Mumma!!

När lunch och eftermiddagsvila var avklarad bar det iväg till Vallby för att delta i dansen kring stången. Det var dock fler än vi som kommit på samma idé så det var ganska mycket folk. Vi dansade ett par danser sen begav vi oss till en kompis som har kolonistuga precis utefter svartån. Där åt vi smarriga jordgubbar och mumsig glass.

                                                         

När klockan närmade sig 17.30 åkte vi till Barkarö för att avsluta kvällen hemma hos min käre svåger. Där bjöds det på grillning med potatisgratäng, sallad, öl, vin, nubbe, tårta och snacks hela natten lång. Det var mycket trevligt!!

                              
                                                                 Sommartjejer

I dag, midsommardagen, har vi hittills bara haft det mysigt och tagit det lungt. Vi funderar lite på hur vi ska fortsätta renoveringen av huset :)
Vi fick en del idéer igår och nu snurrar våra hjärnor ordentligt. Fortsättning följer..... 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0